Sitem Hacklendi Ne Yapabilirim ?

Meta Nedir ?

Meta Refresh komutuyla istenilen sayfayı veya siteyi istediğiniz başka bir sayfa veya siteye kolayca yönlendirebilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken tek şey basit düzeyde html kodlamasını biliyor olmanız yeterli.
Öncelikle meta etiketleri <meta …. /> herhangi bir html sayfasında <head> … </head> etiketleri arasına yerleştirilen ve çeşitli fonksiyonları yerine getirmeye yarayan bir etikettir.
Aşağıda sizlere meta etiketinin refresh fonksiyonun nasıl kullanıldığını örneklerle anlatmaya çalışacağım..
Genellikle meta etiketleri sayfa yönlendirme, seo ayarları olarak bilinen meta robot ayarlarının çalışmasında kullanılır..
Sizlere sayfa yenileme ve yönlendirme özelliğini açıklayım.
Bilgisi olmayan arkadaşlar için örneklerle meta refresh komutu nasıl kullanılır ve çalıştırılır kısaca anlatayım;
Örnek Kod;
<meta http-equiv=”refresh” content=”3;URL=http://siberhocam.blogspot.com.tr/”>
Burda kullanılan yönlendirme komutu meta etiketi içinde yer alan http-equiv=”refresh” content=”3;URL=http://siberhocam.blogspot.com.tr/ ile sağlanmaktadır. Yani http-equiv=”refresh” demek   bulunulan sayfa veya siteyi yenile (tazele) anlamı taşır ve onu takip content=”3;URL=http://siberhocam.blogspot.com.tr/” komutu ise content=”3; –> Rakam olarak girilmiş olan değer kadar sonra beni URL=siteadresi veya sayfa adresi olarak belirtilmiş olan adrese yönlendir demektir.

Bu adresler web sitenize basılırsa kendi web sitelerine yönlendirme yapabilirler.Bu durumda ilk yapacağımız şey videomuzu izleyiniz gerisini anlatmaya bile gerek kalmayacaktır.

Blogumuzu takip etmeyi bırakmayın (: İyi seyirler dilerim.

First